Sjakkbøker for nybegynnere

Lær sjakk med Magnus

sjakk-med-magnus-carlsen

La verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen, guide deg igjennom sjakkens verden. Magnus Carlsen er regjerende verdensmester i sjakk og stormester. I ”Lær sjakk med Magnus” forteller Magnus som 13 åring hvordan han trener og hvorfor han liker å spille sjakk. Boken passer godt både for nybegynnere og for spillere som har spilt sjakk en stund. Boken er skrevet av Magnus sin sjakktrener, og er en av de mest solgte sjakkbøkene i Norge. Her får du masse tips og spennende oppgaver som vil gjøre deg til en bedre sjakkspiller

bestill-na

Bli god i sjakk

bli-god-i-sjakkBli god i sjakk er en av mange sjakkbøker som vil hjelpe deg til å bli bedre i sjakk.

I denne boken introduserer Simen Agdestein, vår fremste sjakkpedagog, en enkel metode for at du på kort tid skal bli en bedre sjakkspiller. Er du nybegynner? Har du spilt en god del, men føler lite framgang? Da vil denne boken være det du trenger for raskt å komme opp på et nytt og høyere nivå. Hvordan bør du starte spillet, hva skal du fokusere på i åpningen? Hva er viktig å gjøre i midtspillet og hva er smart å tenke på når du skal avslutte partiene? Det er snakk om enkle grep, grep som gjør deg til en langt bedre sjakkspiller.

bestill-na

Sjakkboka for hele familien: for deg som vil lære å spille sjakk

sjakkboka-for-hele-familienSjakkboka for hele familien passer for alle som har lyst til å lære sjakk. Dette er en av Norges best solgte sjakkbøker for nybegynnere, og lærer deg grunnleggende sjakk. Du lærer hvordan du planlegger flere trekk fremover og hvordan du lurer motstanderen i en felle. Sjakkboka har tydelige illustrasjoner og tegninger og gode steg-for-sted guider. DU vil lære alle de klassiske åpningene og gode forsvar som også stormesterne bruker. I tillegg kan du studere noen av historiens mest kjente partier og bli kjent med noen av tidene beste sjakkspillere.

bestill-na

Sjakk: spillenes konge

spillenes-konge-sjakk

Dersom du vil lære å spille sjakk fra grunnen eller å bli en meget god sjakkspiller, er «Sjakk: spillenes konge» en bok du ikke kan gå glipp av. Denne sjakkboken gir deg en gjennomgang av sjakkens regler samt hvordan du på en effektiv måte kan sette sjakk matt. Du lærer grunnleggende strategier og komplekse og vakre grunnspill. I tillegg inneholder boken et kapittel med praktiske øvelser som vil gjøre deg til en bedre sjakkspiller. Dersom du følger med på sjakk-VM på NRK, TV2 eller VGTV og ønsker å lære mer, er denne boken for deg!

bestill-na

Sjakk for nybegynnere: bli en god sjakkspiller

sjakk-for-nybegynnere

”Sjakk for nybegynnere” lærer nye sjakkspillere å virkelig mestre spillet – helt fra åpningstrekket og til motstanderen står i sjakkmatt. Boken inneholder taktikker og strategier som vi gjøre deg til en god sjakkspiller. Boken gir også tips om øvelser som vi ta deg fra å være en nybegynner til å et langt høyere nivå. Denne bøken er en av de best populære sjakkbøkene for nybegynnere.

bestill-na

Sjakk for barn

sjakk-for-barn

Sjakk for barn er en veldig enkel og flott bok som vil gjøre det enkelt å lære barna å spille sjakk. Boken inneholder flotte illustrasjoner, og hjelper barna med å forstå grunnleggende sjakk og hvordan de skal flytte brikkene. I tillegg til boken får du også sjakkbrikker og sjekkbrett som følger med gratis. I tillegg får du med en introduksjonsbok som forklarer sjekk på en meget enkel måte. Denne sjakkboken er et must for alle som elsker sjakk, og som ønsker å lære barna sine spillet.

bestill-na

Sjakk

sjakk

”Sjakk” er en del av en serie med praktiske håndbøker fra det britiske forlaget Hodder og Stoughtons. Denne boken gir en grundig innføring i regler og strategier som du vil ha nytte av både som nybegynner og som en viderekommende sjakkspiller. Boken starter helt enkelt med grunnleggende sjakkstrategier som gjør det enkelt å komme i gang som sjakkspiller. Vanskelighetsgraden øker etter hver, slik at leseren kan utvikle et høyt nivå dersom boken brukes aktivt. Forord av Simen Agdestein.

bestill-na

Sjakk: slik blir du helt konge

sjakk-slik-blir-du-helt-konge

Dersom du er nybegynner eller har spilt litt sjakk før og har lyst til å bli helt konge i sjakk, er dette boken for deg. I ”Sjakk: slik blir du helt konge” lærer du hvordan sjakkbrikkene flyttes og hva som er smart å gjøre i de ulike fasene av sjakkspillet. Boksen passer både for nybegynnere som aldri har spilt sjakk før og spillere som har spilt litt sjakk, men som ønsker å utvikle spillet sitt. Boken gir deg nyttige tips fra noen av verdens beste sjakkspillere. Forfatteren er en av Norges beste kvinnelige sjakkspillere, og har undervist i sjakk i over 10 år.

bestill-na

Sjakk: Lett å lære – gøy å spille

9788256273447Ser du etter sjakkbøker for barn er Sjakk: Lett å lære – gøy å spille et must. Her lærer barn sjakk på en gøy måte. Det er ikke nødvendig med et eget sjakkbrett. Man lærer nemlig sjekk ved å løse oppgaver og tegne i boka. Denne sjakkboken er en glimrende inngangsport for barn til sjakkens vidunderlige verden.

bestill-na