Sjakkbøker for viderekommende

My System

my-system

«My System» av Aron Nimzowitsch er en av de virkelige klassikerne innen sjakkbøker. Denne boken passer godt for viderekommende som ønsker å lære seg avansert sjakkteori. Anmeldere har kalt boken «revolusjonerende» og «den viktigste sjakkboksen som er skrevet». Dersom du er seriøs med ditt sjakkspill er My System en bok du rett og slett MÅ eie.

bestill-na

Sjakk: spillenes konge

spillenes-konge-sjakk

Dersom du vil lære å spille sjakk fra grunnen eller å bli en meget god sjakkspiller, er «Sjakk: spillenes konge» en bok du ikke kan gå glipp av. Denne sjakkboken gir deg en gjennomgang av sjakkens regler samt hvordan du på en effektiv måte kan sette sjakk matt. Du lærer grunnleggende strategier og komplekse og vakre grunnspill. I tillegg inneholder boken et kapittel med praktiske øvelser som vil gjøre deg til en bedre sjakkspiller. Dersom du følger med på sjakk-VM på NRK, TV2 eller VGTV og ønsker å lære mer, er denne boken for deg!

bestill-na

Sjakk

Hele livet har politikeren Bård Vegar Solhjell vært dypt fascinert av sjakk. I barndommen var han en talentfull sjakkspiller, senere ble sjakken mer som en hemmelig lidenskap. I denne boken forklarer Solhjell enkelt og underholdende hvorfor stadig flere elsker sjakk. Han skriver om sjakkens historie og fremtid, om hvor sjakk kommer fra, de store profilene og om sjakk i film, musikk og politikk. Dette er en bok for alle nysgjerrige som sitter med ubesvarte spørsmål etter OL og VM. En bok for deg som vil forstå mer av et av verdens eldste og mest utbredte spill. Med forord av Hans Olav Lahlum.